Štěstí na fajn kolegy. Základ všeho i v ISTAVU

Blog

ISTAV není jenom o databázi jako takové. ISTAV je především o lidech, kteří ji plní daty a snaží se o přesné a včasné aktualizace. A tak jsme rádi, že vám na našem blogu můžeme představit jednu z nich. Na minirozhovor kývla naše milá Ráďa Růžičková, research specialist pro velké projekty CZ.

Položili jsme jí úplně obyčejné otázky, které ukazují ISTAV zase trochu jinak

Co tě baví v ISTAVU?

„To je jasné, že náš kolektiv. Máme se tu spolu fajn. Pracuji na oddělení telefonické aktualizace a celý den mluvím s lidmi hlavně „po drátě“. Je prostě super mít kolem sebe stejně naladěné lidi a trochu se během všeho toho obvolávání odreagovat. A šéfová, ta mě taky baví moc. Kdykoli za ni přijdu, že potřebuji dovču, tak mi ji dá,“ odpovídá dobře naladěná Ráďa.

Z čeho máš radost po pracovní stránce ISTAVU?
„Tady odpovím bez většího váhání a řečí. Když se mi podaří obvolat a zaktualizovat projekt. A hlavně, když se mi podaří splnit vše na 100 %. Přece jen tady ověřujeme všichni velké množství projektů a v nich spoustu informací,“ pokračuje Ráďa

Proč bys neměnila?
„Mám fajn šéfovou, autobus kousek od práce a pružná pracovní doba, to je také příjemný benefit,“ pochvaluje si.

Co bys popřála našemu blogu?

„Ať blog čtou, ať se vracejí a ať díky němu najdou všechny potřebné informace o naší stavební databázi ISTAV Xplorer. Je tam, koukám, článků už dost, takže určitě už teď je z čeho čerpat,“ loučí se Ráďa Růžičková ze společnosti ISTAV.

Četli jste náš blog a nenašli, co hledáte? Chcete se o online databázi dozvědět více?
Těšíme se na otázky. Pošlete nám je

Istav Media, s.r.o.
20.08.2017

Want more information?

Enter your details and we will be happy to contact you by the next working day.

We support: