Informace o zakázkách nesbíráme jen tak někde. My si s nimi dáme práci

Blog

Přesně tak. Není informace jako informace. A to je alfa omega naší činnosti i smysl naší práce. To je to, čím se databáze ISTAV liší od těch jiných. Informace o plánovaných stavebních projektech telefonicky ověřujeme, abychom našim klientům podávali na stůl opravdu čerstvé a pravdivé kousky.

Aktuální stavební projekty nepadají z nebe…

…a je tedy logické, že se musí nejen správně vyhledat, ale i důkladně ověřit. Pokud se rozhodujete nad koupí databáze s přehledem zakázek a kontaktů třeba na projektanty, která má v budoucnu vydělat, vsaďte na stabilního a především aktivního partnera. Náš energický research team je tu právě proto. Denně vyhledáváme nové stavební záměry, které následně ověřujeme a zjišťujeme co nejvíc informací. Zkrátka a dobře ověříme, zda je projekt aktuální a v jaké fázi.

Samozřejmost, říkáte si?

My si to dříve také mysleli. Najdou se ovšem i databáze vysloveně v uvozovkách, které vám přinesou jakoukoli informaci staženou odkudkoli z internetu. Jestli je aktuální nebo smysluplná, to už je otázka. Za svoji investici tak často dostanete kontakty a informace, které nejsou aktuální, seberou vám čas a nové zisky nepřinesou.

ISTAV to má jinak. A jsme za to rádi

Skoro 5 500 nových nebo aktualizovaných projektů v Česku a něco přes 2 000 takových na Slovensku. To jsou suma sumárum například dubnové měsíční aktivity databáze ISTAV. Aktivity, díky kterým naši klienti hledají v ověřených aktuálních stavebních projektech, a mohou se do nich aktivně zapojit.

Istav Media, s.r.o.
27.06.2017

Want more information?

Enter your details and we will be happy to contact you by the next working day.

We support: