Co ISTAV umí? Na co se nás ptáte?

Blog

Ptáte se často. A my odpovídáme rádi. Z došlých e-mailů i telefonátů, a vlastně i z osobních setkání jsme udělali průřez a sepisujeme témata, která vás na naší stavební databázi zajímají.

Do jakých firem se ISTAV hodí?
Vytváříme ji pro každého, kdo podniká ve stavebním průmyslu, a chce mít kvalitní monitoring plánovaných stavebních projektů. Mezi naše zákazníky patří hlavně stavební firmy, výrobci a dodavatelé stavebních materiálů. Databáze se určitě hodí architektům i designérům.

Podívejte se třeba do našich referencí.

Je databáze aktuální?
Ano. ISTAV je aktuální. Jak nejvíc to jen jde a je v našich silách. Aktualizaci má na starosti speciální oddělení a probíhá hned ve dvou fázích. Na jednorázové rešerše navazují velmi důležité telefonické aktualizace, kterými ověřujeme, v jaké fázi projekty jsou. Tato druhá fáze velmi výrazně odlišuje naši databázi od mdlých seznamů, které jsou jen odněkud postahované.

A to si to nemůžeme dělat sami?
Samozřejmě, že můžete. Jen vás to ve výsledku asi vyjde dráž, stojí to více úsilí i času, a nakonec potřebné informace ani nezískáte. ISTAV plníme daty z několika klíčových zdrojů a máme tisíce kontaktů na projektanty a architekty, které na úředních deskách, v registrech smluv ani na internetu jen tak nenajdete.

Přečtěte si důležitý článek o tom, jak ISTAV vlastně vzniká.
Kvalita databáze vám bude jasná hned.

ISTAV je nějaký program v počítači? Kde ho získám?
Databáze je online služba, a pokud se stanete naším zákazníkem, dostanete přístupová hesla. Představit si to můžete třeba jako internetové bankovnictví nebo jako nějakou online aplikace na vystavování faktur. ISTAV v obchodě nekoupíte, ani v žádném e-shopu. Vše probíhá na individuální bázi. Než si ho pořídíte, předvedeme vám, co obsahuje, abyste nekupovali zajíce v pytli. A abyste si řekli, jaké moduly preferujete.

Co v něm tedy najdu?
Najdete v něm INFORMACE o plánovaných, nebo již částečně realizovaných stavbách na území České a Slovenské republiky. Specializujeme se hlavně na informace o výstavbách rodinných a bytových domů, jakýchkoli komerčních budovách stejně tak o veřejných stavbách.

Proč máme vybrat ISTAV?
Máme tradici, navazujeme na zkušenosti švýcarských a německých kolegů, databázi pilujeme podle přání zákazníků. Je aktuální a obsáhlá.

A co dalšího vás zajímá?
Napište nám, nebo zavolejte. Těšíme se!

Istav Media, s.r.o.
25.12.2017

Want more information?

Enter your details and we will be happy to contact you by the next working day.

We support: