5+1 výhoda databáze ISTAV, kterou v první chvíli nevidíte, o to lepší to pak je

Blog

Že díky ISTAVU můžete docela dobře získat novou zakázku ve stavebnictví, to je docela jasná věc. Takže v dnešním článku bychom vám rádi představili další výhody, které nejsou na první pohled tak docela vidět, o to větší však mají význam v pracovním životě našich klientů.

1
Vidíte, jakou zakázku získala konkurence místo vás

A to ruku na srdce, to se vždycky hodí vědět. A takto se na to dívají i někteří uživatelé ISTAVU. S databází pracují i tak, že se dívají do projektů, u kterých je již dodavatel vybrán, ale jejich firma tuto zakázku nezískala. Mají tedy perfektní odrazový můstek pro to, aby například obchodní zástupci vyvinuli více úsilí pro získání zakázky a aby se zaměřili na důvody, proč zrovna tady otevírá šampaňské konkurence a jim zbývá jen „okoralý chlebíček“. Těch důvodů může být přece jen spoustu, nejčastěji je to ale nepodání nabídky, nebo chybějící vazba a kontakt na investory, projektanty apod. Tohle můžete změnit.

2
Navazujete úplně nové obchodní spolupráce

Tuto výhodu si pochvaluje nejeden náš zákazník. O co přesně jde? Při volbě toho, koho budete kontaktovat, nemusí hrát roli jenom jeden stavební záměr. Můžete se rozhodnout kontaktovat společnost s potenciálem dlouhodobé spolupráce na základě detailních informací o typech a počtech projektů, na kterých se společnost v minulosti podílela jako investor, architekt, projektant nebo generální dodavatel.

Přečtěte si o tom, jak naše klientka získala cenný kontakt na projektanta

3
Zvyšujete úspěšnost svých marketingových kampaní

Určitě znáte, jak to chodí, když si na internetu zaplatíte nějakou kampaň formou banneru a čekáte, až na ni někdo klikne a zanechá vám na sebe v nejlepším případě kontakt. Uživatelé databáze ISTAV to mají oproti internetovým kampaním mnohem jednodušší. Zobrazí si totiž informace výhradně o subjektech, které plánují stavět nebo staví, a navíc mají kompletní kontakty. Mohou tedy realizovat velmi personalizovanou marketingovou kampaň a cílené osobní oslovení potenciálních klientů. Kombinace těchto faktorů pak vede k několikanásobně vyšší úspěšnosti kampaní realizovaných na ISTAV datech oproti standardním internetovým reklamám.

4
Zaměřujete se na zakázky, které jsou pro vás prioritou

Možná se vám to zprvu bude zdát nelogické, ale stavební databázi ISTAV si kupují také klienti, kteří mají zakázek dost. Proč tedy náš produkt chtějí, říkáte si? Díky vysokému pokrytí připravovaných staveb si klienti mohou vybírat a ucházet se o zakázky, které jsou pro ně prioritní, a realizovat právě je. Někdo preferuje zakázky malého rozsahu, někdo naopak zakázky z oblasti developerské výstavby, další zase subdodávky. I s tím pomáhá klientům databáze ISTAV.

5

Ušetříte čas, peníze, a hlavně i nervy
Samozřejmě, že v nadpisu trochu žertujeme, ale daleko od pravdy také nejsme. V praxi je to úplně jednoduché. Ušetříte třeba na mzdových nákladech tím, že nemusíte mít vyčleněného pracovníka na to, aby každý den seděl u počítače, chodil po úředních deskách a stavebních firmách a složitě zjišťoval, kde se jaká stavba plánuje. Ušetříte čas, a vlastně i stres, svým obchodním zástupcům, kteří donekonečna obvolávají investory a tipují nové obchodní příležitosti. Mnohdy nejsou na internetu informace aktuální či relevantní. V ISTAVU vše potřebné najdete a uvidíte na pár kliknutí myší z pohodlí kanceláře a rovnou od stolu. Vybíráte si, co zrovna potřebujete. Typ projektu, kontakt, region…

Článek o tom, jak aktualizujeme ISTAV, najdete tady

6

A nakonec… Tvoříte ji vy

ISTAV není jenom databáze, ale je to stejně tak intuitivní aplikace, ve které si kromě vyhledávání zakázek můžete vést i svoji vlastní agendu spojenou se zpracováním obchodních příležitostí. Aplikace ISTAV Xplorer má své kořeny ve Švýcarsku, vyvíjena je na základě požadavků tisíců našich klientů, ale také tisíců uživatelů z Německa a Švýcarska. Je tvořena odborníky. Má tradici. Je specializovaná na stavební sektor a umožňuje uživatelům dodatečně si ji upravovat prostřednictvím uživatelských funkcí podle svého bez dalších nákladů.

Istav Media, s.r.o.
31.10.2017

Want more information?

Enter your details and we will be happy to contact you by the next working day.

We support: