Co ISTAV umí? Na co se nás ptáte?

Blog

Ptáte se často. A my odpovídáme rádi. Z došlých e-mailů i telefonátů, a vlastně i z osobních setkání jsme udělali průřez a sepisujeme témata, která vás na naší stavební databázi zajímají.

Do jakých firem se ISTAV hodí?
Vytváříme ji pro každého, kdo podniká ve stavebním průmyslu, a chce mít kvalitní monitoring plánovaných stavebních projektů. Mezi naše zákazníky patří hlavně stavební firmy, výrobci a dodavatelé stavebních materiálů. Databáze se určitě hodí architektům i designérům.

Podívejte se třeba do našich referencí.

Je databáze aktuální?
Ano. ISTAV je aktuální. Jak nejvíc to jen jde a je v našich silách. Aktualizaci má na starosti speciální oddělení a probíhá hned ve dvou fázích. Na jednorázové rešerše navazují velmi důležité telefonické aktualizace, kterými ověřujeme, v jaké fázi projekty jsou. Tato druhá fáze velmi výrazně odlišuje naši databázi od mdlých seznamů, které jsou jen odněkud postahované.

A to si to nemůžeme dělat sami?
Samozřejmě, že můžete. Jen vás to ve výsledku asi vyjde dráž, stojí to více úsilí i času, a nakonec potřebné informace ani nezískáte. ISTAV plníme daty z několika klíčových zdrojů a máme tisíce kontaktů na projektanty a architekty, které na úředních deskách, v registrech smluv ani na internetu jen tak nenajdete.

Přečtěte si důležitý článek o tom, jak ISTAV vlastně vzniká.
Kvalita databáze vám bude jasná hned.

ISTAV je nějaký program v počítači? Kde ho získám?
Databáze je online služba, a pokud se stanete naším zákazníkem, dostanete přístupová hesla. Představit si to můžete třeba jako internetové bankovnictví nebo jako nějakou online aplikace na vystavování faktur. ISTAV v obchodě nekoupíte, ani v žádném e-shopu. Vše probíhá na individuální bázi. Než si ho pořídíte, předvedeme vám, co obsahuje, abyste nekupovali zajíce v pytli. A abyste si řekli, jaké moduly preferujete.

Co v něm tedy najdu?
Najdete v něm INFORMACE o plánovaných, nebo již částečně realizovaných stavbách na území České a Slovenské republiky. Specializujeme se hlavně na informace o výstavbách rodinných a bytových domů, jakýchkoli komerčních budovách stejně tak o veřejných stavbách.

Proč máme vybrat ISTAV?
Máme tradici, navazujeme na zkušenosti švýcarských a německých kolegů, databázi pilujeme podle přání zákazníků. Je aktuální a obsáhlá.

A co dalšího vás zajímá?
Napište nám, nebo zavolejte. Těšíme se!

Istav Media, s.r.o.
25.12.2017

Chcete více informací?

Zadejte své údaje a rádi se vám ozveme do následujícího pracovního dne.

Podporujeme: