Ze života zákazníka

Blog

První měsíc a hned zakázky za statisíce

Když jsme plánovali, o čem bude dnešní článek, předběhl nás někdo jiný. Náš spokojený zákazník. Ten se s námi podělil o to, jak jim to s databází ISTAV jde. A jde jim to znamenitě, to se musí nechat. Z úspěchů našeho klienta máme opravdu velkou radost a byla by velká škoda nechat si je pro sebe.

Rychle se zaškolit a pak hurá na zakázky

Náš klient se pohybuje v oboru nátěrových hmot. Spolupráci jsme začali v březnu 2017. V tom samém měsíci se svní měsíc a hned zakázky za statisíceaplikací ISTAV Xplorer začali seznamovat i uživatelé. Ti průběžně zjišťovali, jaké možnosti databáze nabízí, jak efektivně pracovat se stavebními příležitostmi, jak je filtrovat apod. Perfektní zaškolení, které povede k naprosté samostatnosti při práci, je většinou otázkou pár týdnů. Záleží třeba na tom, kolik uživatelů bude s aplikací pracovat, a jaké časové možnosti na zaučení se v novém softwarovém prostředí mají. ISTAV Xplorer totiž není jen tak nějaký seznam bez smyslu a kontextu.

Za jeden měsíc hned několik „výběrek“

V květnu již uživatelé pracovali s databází ISTAV naplno. Tedy aktivně hledali nové příležitosti. Náš klient se zaměřil na oslovování projektů z kategorie rodinných domů a na projekty nebytového charakteru. Těmi myslíme veřejné a komerční budovy. Díky údajům nalezeným v naší databázi mohli přímo telefonicky kontaktovat několik subjektů spjatých s danými projekty a řešit tak okamžitě možnosti uplatnění svých produktů.

Pořád jsme ještě v květnu, a to se náš klient zúčastnil hned několika výběrových řízení. Ve třech případech slavil úspěch. A nešlo přitom o nějaká malá čísla. Ten nejlepší kousek představoval zakázku v řádech několika stovek tisíc. Databáze ISTAV se tak klientovi osvědčila na jedničku a jak sám uvádí, teď má v plánu zaměřit se více na síť propojení firem a využít potenciál těchto informací pro své další obchodování. Nám nezbývá než mu popřát hodně štěstí!

Istav Media, s.r.o.
04.07.2017

Want more information?

Enter your details and we will be happy to contact you by the next working day.

We support: