Přímo z pece aneb Novinka v aplikaci ISTAV Xplorer

Blog

Není to vůbec dávno, co jsme si položili otázku: je ISTAV Xplorer hotový produkt? Pohledem uživatele by se dalo říci, že ano. Že je takříkajíc dozlatova. Najdete v něm všechno, co od databáze stavebních příležitostí čekáte. Ale když hledáme odpověď z pozice lídra ve zjišťování plánovaných staveb, říkáme, že zdaleka ne. Pořád ještě pečeme a přidáváme další přísady. A to je dobře.

Usínat na vavřínech? Na to není čas…

Vůbec netvrdíme, že je ISTAV nějaká polovičatá věc. A už dávno není v plenkách. Vždyť jsme tu více než 20 let. Tvrdíme však, že je stále co zdokonalovat. Co říkáme, to děláme. Důkazem je třeba nové letní vylepšení, díky kterému mohou uživatelé filtrovat projekty podle posledního zdroje informace. Funkci pod stejným názvem najdete ve všech projektech a přinesl ji červencový update naší aplikace.

Co tahle novinka v praxi znamená?
Zpřesnění údajů v projektech, další zpřístupnění informací našim uživatelům, ale také vyšší úspěšnost díky možnosti nastavení kampaní v závislosti na konkrétní zdroj, jako jsou telefonická komunikace s investory nebo projektanty, projekty z úředních desek, zakázky z registru smluv, projekty podpořené dotací, média a mnoho dalších.

Istav Media, s.r.o.
14.07.2017

Want more information?

Enter your details and we will be happy to contact you by the next working day.

We support: