Jednoduše zjistíte, kdo hledá právě vás

Blog

Každá stavba potřebuje nejen např. projektanta nebo generálního dodavatele, ale i řadu dalších realizátorů, tedy dodavatelů stavebních materiálů, činností a prací. Jak ale zjistit, že konkrétní stavební záměr potřebuje dodavatele právě vašeho zaměření? Samozřejmě i v tomto případě pomůže ISTAV. I takové informace je totiž v naší databázi stavebních záměrů ISTAV Xplorer možné jednoduše najít.

Pro uživatele databáze ISTAV získáváme informace, které se nazývají „Očekávaná role“. To jsou informace o konkrétních typech zakázek, resp. činností (stavebních a řemeslných prací), pro které se budou k danému záměru vybírat jejich realizátoři. Na základě těchto informací mohou uživatelé databáze rychle a jednoduše vyhledat ty stavební záměry, u kterých ještě neproběhl výběr dodavatele jejich oboru činnosti. Pak je již možné vejít v jednání s odpovědnými osobami, na které jsou v ISTAVu všechny kontakty.

Jaká je struktura jednotlivých typů zakázek obsažených v projektech produkovaných v databázi ISTAV si ukážeme na příkladu statistiky za rok 2017.

Celkem bylo službou ISTAV v roce 2017 evidováno 214 584 zakázek, ke kterým se vybíraly realizační firmy. Nejčastější zakázkou v projektech ISTAVu je pochopitelně výběr generálního dodavatele (u 29 938 projektů). Následuje výběr firmy na zajištění vnitřních stavebních prací (u 23 074 projektů) nebo výběr firmy na zajištění interiérových prací (20 538 projektů).

Kompletní přehledy produkcí databáze ISTAV jak kompletních celoročních, tak i dílčích čtvrtletních jsou k dispozici na stránce statistik.

Naše databáze stavebních záměrů ISTAV je opravdu komplexním zdrojem informací o stavebních záměrech. Chcete-li se o ní dozvědět více, napište nám.

Istav Media, s.r.o.
24.05.2018

Want more information?

Enter your details and we will be happy to contact you by the next working day.

We support: