Víte, jak udržíte krok s konkurencí? Jak ji předběhnete?

Blog

Pokud se aktivně pohybujete ve stavebnictví, tak to asi znáte. Někdy je to pořádná džungle a konkurence je jako dravá zvěř. Udržet s ní krok a mít informace o plánovaných stavbách dřív než ona, to je vlastně ta největší kořist…

A tak je jasné, že stále více firem v České republice a na Slovensku chce mít přístup k čerstvým a kompletním informacím o tom, co se kde bude stavět. A touží mít takové informace dřív než jejich konkurence. Takové společnosti mají na výběr. Buď se spolehnou čistě samy na sebe a na své vlastní síly a prostředky, anebo zvolí sofistikovanou, softwarovou a komplexní možnost spočívající v online databázi stavebních projektů a příležitostí. Ano, mluvíme o naší stavební databázi ISTAV.

Konkurence nikdy nespí. Nezahálíme však ani my

Nemusíte nikam chodit, zdlouhavě lovit ve vodách internetu, nečekají vás ani nekončící telefonáty, kde vás budou stále někam přepojovat. Tohle všechno totiž děláme za naše klienty my. Výsledkem je, že se dostanete včas k informacím o plánovaných veřejných i komerčních stavbách stejně jako ke kontaktům na klíčové osoby těchto projektů. Máme na mysli architekty, projektanty, zástupce generálního dodavatele apod. Pokud tuto možnost díky ISTAVU máte a vaše konkurence ne, jste o pěkný kus vepředu.

ISTAV má ještě jednu výhodu, co se konkurenčního prostředí týká. Můžete si zobrazovat informace o zakázkách, u kterých se namísto vás dařilo konkurenci. Můžete se pak více soustředit na to, proč jste zakázku nezískali zrovna vy, a vymyslet nové postupy a strategie pro vaše příští úspěchy.

Přečtěte si o dalších zajímavých výhodách databáze ISTAV, které naplno využívají naši klienti

Chcete nechat konkurenci za svými zády? Zajímá vás ISTAV?
Napište nám.
Nezávazně probereme všechny možnosti.

Istav Media, s.r.o.
13.11.2017

Chcete více informací?

Zadejte své údaje a rádi se vám ozveme do následujícího pracovního dne.

Podporujeme: