Informace o zakázkách nesbíráme jen tak někde. My si s nimi dáme práci

Blog

Přesně tak. Není informace jako informace. A to je alfa omega naší činnosti i smysl naší práce. To je to, čím se databáze ISTAV liší od těch jiných. Informace o plánovaných stavebních projektech telefonicky ověřujeme, abychom našim klientům podávali na stůl opravdu čerstvé a pravdivé kousky.

Aktuální stavební projekty nepadají z nebe…

…a je tedy logické, že se musí nejen správně vyhledat, ale i důkladně ověřit. Pokud se rozhodujete nad koupí databáze s přehledem zakázek a kontaktů třeba na projektanty, která má v budoucnu vydělat, vsaďte na stabilního a především aktivního partnera. Náš energický research team je tu právě proto. Denně vyhledáváme nové stavební záměry, které následně ověřujeme a zjišťujeme co nejvíc informací. Zkrátka a dobře ověříme, zda je projekt aktuální a v jaké fázi.

Samozřejmost, říkáte si?

My si to dříve také mysleli. Najdou se ovšem i databáze vysloveně v uvozovkách, které vám přinesou jakoukoli informaci staženou odkudkoli z internetu. Jestli je aktuální nebo smysluplná, to už je otázka. Za svoji investici tak často dostanete kontakty a informace, které nejsou aktuální, seberou vám čas a nové zisky nepřinesou.

ISTAV to má jinak. A jsme za to rádi

Skoro 5 500 nových nebo aktualizovaných projektů v Česku a něco přes 2 000 takových na Slovensku. To jsou suma sumárum například dubnové měsíční aktivity databáze ISTAV. Aktivity, díky kterým naši klienti hledají v ověřených aktuálních stavebních projektech, a mohou se do nich aktivně zapojit.

Istav Media, s.r.o.
27.06.2017

Chcete více informací?

Zadejte své údaje a rádi se vám ozveme do následujícího pracovního dne.

Podporujeme: